luni, 23 iunie 2014

Curatarea corecta a peretilor

Peretii au nevoie de curatare periodica, deoarece sunt un spatiu pe care amprentele si murdaria apar mult mai repede decat in alte zone, cum ar fi plafonul. Fum de tigara sau gatit, grasime, par, panze de paianjeni, toate isi fac loc pe pereti, acestia devenind un loc plin de germeni ce trebuie eradicati. Inainte de a te apuca de curatarea peretilor indeparteaza perdelele si draperiile, tablourile sau alte obiecte de infrumusetare pe care le ai.

Incepe curatarea peretilor din colt, de la fereastra sau usa pentru a avea un punct clar de plecare. Podeaua de langa marginea peretilor trebuie curatata atent inainte de a spala peretii, in acest fel eviti ca praful sa se imprime pe peretele umed.
Exista o regula clara pentru spalarea peretilor. Intotdeauna trebuie facuta de sus in jos. Asta pentru ca solutia de curatare a peretilor care se va prelinge in jos va fi stearsa o data cu urmatoarea miscare.

Ai observat ca zona de sus a peretilor este intodeauna mai murdara decat partea de jos. Intr-o bucatarie de exemplu, s-ar putea sa te confrunti si cu un strat de grasime. Foloseste o solutie de curatare neutra, bactericida, care sa nu atace peretii si care sa lase peretii parfumati. Daca peretele este foarte murdar foloseste apa calduta si reia actiunea in locurile cu probleme.

Apa trebuie schimbata frecvent pentru ca mizeria stransa dintr-o parte sa nu fie folosita pe un alt perete. Folosirea unui detergent de curatire precum Ikado 105 nu necesita o clatire suplimentara a peretilor, mai ales daca acesta este dizolvat in apa. Ikado 105 este un detergent multifunctional cu un parfum persistent, realizat pentru curatenia zilnica manuala sau mecanica a tuturor suprafetelor dure lavabile, inclusiv pereti. Nu necesita clatire si nu lasa nici un fel de halouri.


Daca vorbim de spatii largi, unde intretinerea peretilor se face mai grei si exista riscul aparitiei desenelor grafitti, Ikado are solutia perfecta. AGRAF este un amestec de compusi chimici speciali în suspensie apoasa, un protector permanent, care lasa aspectul suprafetei tratate aproape neschimbat. Formeaza o bariera hidro-uleioasa de respingere, care impiedica ca suprafata tratata - edificii publice (scoli, institutii, primarii), monumente, statii si metrouri (sali de asteptare, pasaje) – sa absoarbe marker, vopseluri spray, vopseluri etc. Pe pagina dedicata vei descoperi si al doilea produs din gama Agraf, astfel va recomandam sa intrati pe www.ikado.ro



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu