marți, 23 iulie 2013

De ce sa alegi incalzirea in pardoseala

In ultimii ani aceasta solutie de incalzire a prins aripi, din ce in ce mai multe persoane incepand sa se intereseze de beneficiile precum si de dezavantajele ei.
Incalzirea in pardoseala este folosita de obicei in paralel cu alta solutie de incalzire precum panouri solare sau altele.

Iata cateva dintre avantajele incalzirii in pardoseala:
Mobila poate fi amplasata in camera fara a tine cont de caldura eliminata de catre radiatoarele clasice, acestea afecteaza de obicei integritatea lemnului sau a altul material din care este realizat corpul de mobilier. De asemenea caloriferele nu trebuie acoperite, un alt dezavantaj major pentru design-ul interior al casei.
Acest tip de incalzire ofera o caldura confortabila pentru picioarele tale, in timp ce partea de sus a corpului este mentinuta la o temperatura rezonabila care te ajuta sa eviti starile de moleseala pe care le ai de obicei in timpul iernii.
Daca vrei sa montezi gresie, granit, marmura sau parchet trebuie sa te asiguri ca temperatura acestora nu scade prea mult, scapi de durerile de picioare, spate si copii pot sta confortabil pe jos.
In prezent marea majoritate a celor ce cauta solutii de incalzire se orienteaza pe incalzirea camerei cu aer conditionat, calorifere, dar din pacate acestea inmultesc numarul persoanelor care fac astm sau alergii.
Spune si tu ce parere ai despre incalzirea in pardoseala, lasa un comentariu


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu